Parteneri

Doriana Nițu

General Manager KWS Semințe

Master Partner

"De aproape 14 ani, KWS Semințe și-a propus să vină în întâmpinarea fermierilor din România cu un portofoliu de hibrizi de porumb perfect adaptați condițiilor locale de sol și climă. KWS creează în România pentru România, iar faptele concrete dovedesc aceasta. Investim permanent în tehnologie și în specialiști de valoare, ca să dezvoltăm, în cadrul stațiunii proprii de cercetare-ameliorare de la Alexandria, hibrizi de porumb performanți, productivi, toleranți la secetă și arșiță, stabili în orice condiții. Ne implicăm în activitatea fermierilor parteneri din țara noastră cu soluții care să aducă plusvaloare în ferme, fie că vorbim de proiecte relevante proprii sau de programe specifice susținute în parteneriat, așa cum este participarea în calitate de Master Partner la RALF 2016, o colaborare care va aduce în prim plan experiența fermierilor români și importanța muncii lor într-o societate dominată de spectrul incertitudinii și necesității de adaptare rapidă".

[...]

Monika Puiu

Director General NHR Agropartners

Professional Partner și Susținător

“Noi, NHR Agropartners am decis să sprijinim RALF, deoarece este o conferință, un loc de întâlnire pentru fermieri. Fermierii vorbesc cu fermierii. Inițiem acest lucru la fiecare călătorie, vizită la producători, pe care o organizăm cu clienții noștri. RALF extinde această idee invitând în același loc fermierii români și fermierii din alte țări europene. Acesta este motivul pentru care, atunci când am primit conceptul, am vrut ca NHR Agropartners să fie parte din el. Mai mult de atât, vom încuraja schimbul de experiențe dintre clienții noștri și utilizatorii Deutz-Fahr, Poettinger, JCB din Europa. Să auzim tendințele din Franța, Italia, Marea Britanie și Germania în cultura cerealelor, fructelor, legumelor și creșterea animalelor. Să auzim de la cei care merg mai adânc în sectorul alimentar, vânzând produsele către consumatori. Cum se organizează acest lucru? Ce ajutor vor primi?”.

[...]

Pascal Cassecuelle

Senior Bayer Representative & Cropscience Division Head / Country Group România, Bulgaria, Moldova

Professional Partner

"Agricultura modernă se află într-un moment de răscruce. Societatea și autoritățile de reglementare așteaptă de la agricultori să găsească o soluție pentru provocarea reprezentată de nevoia creșterii producției de alimente cu 50% în următorii 30 de ani. În același timp, fermierii riscă să fie privați de unele tehnologii de care au nevoie pentru a îndeplini această sarcină ambițioasă. România este a șasea cea mai mare putere agricolă din Europa și va fi a cincea după Brexit. România are cea mai mare suprafață cultivată cu porumb din Europa și ar putea să exporte la fel de mult grâu ca Germania, devenind în același timp un exportator de porumb mai mare decât Franța, cu condiția să se realizeze investițiile corecte în infrastructură și educație dar și condiționat de disponibilitatea tehnologiilor potrivite pentru a produce cantitatea și calitatea necesară pentru acest lucru. De ce conteaza? Este important deoarece 25% din populație depinde de agricultură, dar contează și pentru că lumea are nevoie de fermierii români. Sunt două condiții esențiale pentru succesul agriculturii românești: competitivitatea și durabilitatea. Iar Bayer face un angajament în ambele sensuri, prin investiții în cercetarea și dezvoltarea tehnologiilor care ajută fermierii să își păstreze randamentul, dar și să producă alimente sigure și de înaltă calitate. Suntem mândri să colaborăm cu RALF și să reunim fermierii români și europeni într-un forum de dialog și schimb de bune practici, menit să ridice agricultura românească la potențialul său maxim."

[...]

Adrian Badea

Director Național Vânzări, PETKUS România

Professional Partner

"PETKUS este mândru partener al RALF 2018, unde vă invităm să discutăm la cel mai înalt nivel despre cum putem construi un viitor mai bun agriculturii din România. PETKUS este alături de fermierii români dornici să fie în avangarda fermierilor din Europa prin valorile sale principale: Tehnologie, Inovație, Inginerie și Service. De la recoltare până la procesare este o lume fascinantă, în care ne simțim ca acasă și pe baza căreia ne-am dezvoltat portofoliul pentru a răspunde nevoilor clienților. Orice fermier are nevoie de spații de stocare pentru recolta sa, de echipamente de condiționare și procesare și chiar de stații de semințe, pentru a pregăti recolta următoare. Deviza noastră este <<semințe puternice, cereale sănătoase>>. Abia așteptăm să ne reîntâlnim cu această ocazie unică cu prieteni vechi, pentru a discuta despre bunele practici ale liderilor care dau direcția în agricultura de la noi."

[...]

Ervin Miklós

Director General, LGT Proiect, distribuitor AGROVIR

Professional Partner

"Stimați Parteneri, suntem onorați să fim alături de dumneavoastră în calitate de Professional Partner la RALF 2018. LGT Proiect, distribuitor AGROVIR, a considerat momentul oportun pentru a fi prezent la acest eveniment și a aduce în discuție cu fermierii prezenți la conferință eficiența economică și viitorul profitabil al agriculturii din România. Lumea se schimbă. Digitalizarea devine indispensabilă în dezvoltarea afacerilor agricole. În ferme apar foarte multe date (din procesul productiv, tractoare, senzori, stații meteo, contabilitate etc.). Pe de altă parte proprietarii de ferme au nevoie de informații pentru fundamentarea deciziilor. Informațiile primite pe hârtii, tabele Excel, de multe ori conțin interpretări umane și greșeli față de situația reală. Pentru companii de top, cei prezenți la conferința RALF, trebuie sisteme complete, integrate prin care se pot controla afacerile agricole în mod eficient. Este din ce în ce mai evident faptul că digitalizarea va aduce beneficii foarte mari agriculturii la nivel global. Fermierii prezenți la conferință vor decide ce direcție va lua România. Din experiențele noastre internaționale din ce în ce mai mulți fermieri investesc în soluții informatice de management și în soluții de agricultură de precizie. Noi, LGT Proiect, distribuitor AGROVIR, conectăm soluțiile insulare și oferim posibilitatea reală fermierului de a colecta informații într-o singură soluție și de a lua cele mai bune decizii consultând informații care reflectă realitate din câmp. Echipa LGT Proiect, distribuitor AGROVIR, este mândru să vă anunțe că AGROVIR este cea mai completă soluție de management al fermei existentă pe piața din România și acoperă cel mai bine nevoie marilor fermieri."

[...]

Jean Ionescu

Director operațiuni România-Moldova, DuPont Pioneer

Professional Partner

"Stimați fermieri, suntem onorați să vă invităm, în calitate de Professional Partner, la ediția a doua a Forumului Internațional de Agricultură RALF, eveniment pe care ni-l dorim - întâi de toate - viu, deschis tuturor întrebărilor și problematicilor actuale. La DuPont Pioneer credem cu tărie că știința este universală, dar soluțiile sunt locale. De aceea, împreună cu partenerii noștri, ne vom strădui să aducem în fața dvs. oameni de agricultură de pe alte meridiane, care să ne împărtășească din experiența lor exemplară. Anul 2017 marchează un deceniu de când agricultura României stă sub semnul imperativelor PAC, dar și al beneficiilor asociate, care au schimbat adânc sectorul. Este un timp al bilanțurilor, al introspecției, dar probabil că și cel mai potrivit pentru identificarea căilor de urmat. RALF poate deveni astfel un cadru care să faciliteze, în cel mai adevărat sens al cuvântului, schimbul de idei, dându-ne șansa să căutăm împreună răspunsuri la marile întrebări care ne stau tuturor pe buze, fie ele schimbări climatice, securitate alimentară, acces la inovație, schimbări structurale ale cererii de produse agricole, finanțare, șamd. Prin urmare, dragi prieteni, vă așteptăm alături de noi, la evenimentul RALF 2017."

[...]

Alessio Castelli

CEO AgroConcept

Professional Partner

"Este foarte important pentru noi, AgroConcept, să fim prezenți acolo unde se întâlnesc fermierii și unde se discută lucruri importante despre agricultură și despre viitorul ei. După un an atât de plin, o astfel de conferință este cel mai bun prilej pentru a trage câteva concluzii și pentru a anticipa o parte din noile provocări. Este, de asemenea, și o oportunitate de a ne reîntâlni cu proprietarii de utilaje New Holland și cu fermieri din alte țări. Am vrut să fim parte din acest proiect încă de la prima ediție pentru că antreprenoriatul, inițiativa și curajul de a pune lucrurile în mișcare îi definesc pe toți cei cu care lucrăm. Vom afla, cu siguranță, multe lucruri interesante și așteptăm cu nerăbdare să auzim direct de la sursă ce provocări și, mai ales, ce propuneri au cei care țin în mână frâiele acestei industrii, pe cât de dinamică și de solicitantă, pe atât de frumoasă".

[...]

Sergiu Staicu

Commercial Unit Head România, Syngenta

Professional Partner

”Compania noastră salută această inițiativă de a aduce împreună marii fermieri și specialiști din agricultura românească și din lume. Acest Forum reprezintă o bună oportunitate pentru un dialog deschis și schimb de experiență pe temele de interes care să vină în sprijinul creșterii performanței agriculturii din țara noastră. Sunt convins că avem multe de aflat și de învățat unii de la alții! Syngenta rămâne și în cadrul acestui eveniment alături de fermieri, preocupați ca împreună să găsim soluții la provocările de a produce hrana în mod sustenabil pentru o populație în continuă creștere. Mulțumim organizatorilor și suntem bucuroși să ne întâlnim la Forumul din această toamnă.”

[...]

Manfred Spendier

Country Manager Titan Machinery România

Professional Partner

“Titan Machinery România salută organizarea acestui eveniment ce reușește să adune la un loc cei mai mari fermieri din România. Așteptăm cu interes să participăm la ediția din acest an ce se va desfășura în noiembrie, participare ce va completa seria de evenimente la care suntem parte în acest an. RALF 2017 este o oportunitate pentru compania noastră de a fructifica popularitatea progresivă pe care am câștigat-o cu efort susținut în acești ani. Ca atare, rigurozitatea strategică cu care abordăm toate categoriile de public din sectorul agricol din România ne permite să ne apropiem mai mult de fiecare tip de fermier, personificându-i necesitățile, punându-i la dispoziție întregul set de informații despre utilajele noastre, tehnică agricolă utilă și bineînțeles, oferindu-i pachete atractive adaptate perfect nevoilor sale. Încrederea în Titan Machinery a început să ia amploare prin astfel de evenimente și se consolidează zilnic prin legătura strânsă și de durată pe care o avem cu fermierii deja parteneri.”

[...]

Peter Millenaar

CEO Agrifac Machinery B.V.

Professional Partner

"The world needs sufficient, nutritious and safe food. This is very well possible on the existing farmland, yet in a more sustainable manner. Romanian farmers, like all progressive farmers around the world, play a crucial role in feeding the world. Agrifac helps by providing machines that are good for the driver, the entrepreneur, but also for the environment, due to our 4 e for growers concept. This means efficiency, economics, ergonomics and ecology are decisive in the production of every machine. Only this way we are able to exceed the expectations of customers with the most innovative agricultural sprayers and sugar beet harvesters and keep our innovative and technological lead. In addition, our machines keep their value and are technically state of the art, resulting in the lowest costs per hectare for our customers."

Varianta în limba română va fi disponibilă în curând.

[...]

Rod Watson

Director General CHIEF INDUSTRIES UK (în România prin AGRISEB AGRICULTURE)

Professional Partner

”Chief Industries UK Ltd, ca parte a grupului de companii Chief cu prezență în SUA, Marea Britanie și Franța are plăcerea de a fi Professional Partner al RALF în luna Noiembrie la București. Compania Chief vede un potențial agrar enorm în România și de aceea o consideră o piață importantă. De asemenea, vedem oportunități majore pentru proiecte ce au de a face cu depozitarea industrială sau strategică a produselor agricole. Credem că RALF, datorită nivelului înalt al participanților, este forumul perfect pentru a vă prezenta produsele și serviciile noastre, dar și o oportunitate de a deschide relații cu parteneri precum companiile agrare românești și fermieri autohtoni. Vă așteptăm cu drag la acest eveniment și suntem nerăbdători să ne întâlnim cu dumneavoastră.”

[...]

Martin Rand

CEO și co-fondator VitalFields

Partener

”Sunt încântat că VitalFields are ocazia să participe ca partener la un eveniment dedicat marilor fermieri și liderilor din agricultură. Întâlnirea cu cei mai mari fermieri este o oportunitate pentru a discuta despre agricultură și digitalizarea managementului agricol. Suntem la cea de-a patra revoluție în agricultură, cea digitală. De aceea, VitalFields vine în întâmpinarea nevoilor fermierilor cu o soluție care să-i ajute să ia decizii informate și să-și prognozeze lucrările, să își țină sub control costurile și să urmărească tot ceea ce se întâmplă în fermă în timp real, având acces la un istoric. Am observat că există deschidere din partea fermierilor în ceea ce privește soluțiile pentru management agricol, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Așadar, așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim în cadrul Forumului Internațional de Agricultură RALF!”

[...]

Costin Ștefănescu

Director Comercial Carmeuse Holding

Partener

„Suntem deosebit de încântați de inițiativa de a reuni într-un cadru internațional fermieri performanți și specialiști din domeniul agro-industrial, pentru a dezbate împreună provocările, dar și soluțiile și bunele practici din domeniul agricol. În contextul economic actual, agricultura României reprezintă o arie extrem de importantă și sensibilă, pe care am încercat să o susținem și dezvoltăm cu tehnologiile și expertiza noastră internațională. Ne bucurăm așadar să fim parteneri RALF, împărtășind aceeași viziune, și așteptăm cu nerăbdare sesiunea din această toamnă.”

[...]

Adrian Badea

Sales Manager, Bühler România

Partener

"Este nevoie de întâlniri pragmatice, în care participanții să prezinte soluții concrete pentru provocările întâmpinate de fermieri, dar și de procesatorii produselor agricole. Bunele practici trebuie popularizate cât mai mult într-un domeniu atât de complex și competitiv cum este agricultura. Avem cu toții nevoie de cât mai multe povești de succes. Bühler va profita de această șansă, nu numai să prezinte invitaților soluțiile pe care le propune pentru condiționarea și depozitarea cerealelor și semințelor oleaginoase, dar și să fie un partener activ în discuțiile despre cum va evolua acest domeniu în viitor. Țelul nostru este să “construim succesul clienților noștri”, prin urmare sperăm ca RALF să devină un loc important unde fermierii să se întâlnească cu furnizorii de tehnologii."

[...]

Antonia Ivașcu

Director Executiv, Alianța Industriei Semințelor din România (AISR)

Susținător

"Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016 a dezbătut la un înalt nivel, într-un format bine gândit cele mai bune practici agricole, modele de business, dar și exemple reale de succes ale agriculturii românești, dintre care îi cităm pe Lucian Buzdugan și Dimitrie Muscă. Invitații de prestigiu din agricultura internațională au împărtășit cu cei din România problemele cu care se confruntă, dar și metodele prin care le rezolvă. Participarea domnului Pekka Pesonen, Secretar General, COPA și COGECA, care reprezintă vocea fermierilor în Uniunea Europeană și îndemnul său adresat fermierilor români de a-și exprima în mod activ preocupările și a căuta soluții împreună cu omologii lor europeni, a fost unul dintre cele mai importante mesaje ale evenimentului."

[...]

Vasile Varvaroi

CEO, Cargill România

Susținător

"Mulțumesc, în primul rând, organizatorilor acestui eveniment, care ne dorim să devină tradiție în agricultura românească. Ideea de a pune împreună marii fermieri ai României, într-un eveniment care să le aparțină, trebuie salutată și susținută. În final, acest grup de fermieri reprezintă motorul dezvoltării durabile al acestui sector în viitor. La nivelul acestui grup s-au dezvoltat tehnologiile inovative în agricultura românească, aici se pot proba strategiile ce se vor aplica pe viitor și la acest nivel s-au obținut și cele mai bune rezultate în agricultură. Din aceste motive, ne dorim și noi, Cargill România, să devenim un partener al acestui eveniment, de la care suntem convinși că vom avea multe de învățat. Compania noastră, prin poziția sa în sistemul alimentar mondial, are și oportunitatea și responsabilitatea de a susține schimbarea către o lume capabilă să își asigure consumul într-un mod sustenabil și durabil. Rolul nostru, al echipei Cargill din România, este să prezentăm perspectivele și dorințele producătorului român. Sunt convins că vom pleca de la acest eveniment cu o mulțime de idei și potențiale proiecte comune, dar și cu bucuria revederii unui grup de parteneri."

[...]

Master Partner RALF 2018:

Un proiect creat de:

Professional Partners 2018:

 

 

 

 

 

 

Susținători și Expozanți 2018:

 

 

 

Partener media principal 2018:

Parteneri media 2018:

 

 

 

 

 

Partener media regional 2018: